Over Hamel Travel: even voorstellen

Plan en boek uw droomreis samen met Oman-kenner Jan Willem Hamel, auteur van Reishandboek Oman. Bekijk de beste reizen en citytrips die hij voor u heeft geselecteerd.
 
Jan Willem Hamel kent Oman grondig en als geen ander. Of het nu om toeristische mogelijkheden gaat, of over de cultuur van Oman – zijn detailkennis is paraat en actueel. Jan Willem Hamel bereisde de Rub Al Khali en zocht in Noord-Oman naar restanten van verdwenen civilisaties. Deze ervaringen, en vele andere, wil hij graag met u delen via Hamel Travel. 
 
Spreekt een gepubliceerde rondreis, stedenreis of duikvakantie u aan? Stuur uw verzoek naar Jan Willem Hamel. Samen bespreken we de mogelijkheden, waarna u de vrijblijvende offerte ontvangt van de betrokken Nederlandse touroperator (lid van een door de ANVR erkend reisgarantiefonds, Calamiteitenfonds).
 
Ontvangt u liever een persoonlijk reisvoorstel voor uw reis naar Oman, Dubai, Abu Dhabi of Qatar? Jan Willem Hamel helpt u graag. Het ontwerpen van reisroutes en opnemen van unieke bezienswaardigheden is zijn expertise. Als het reisplan of de dagindeling aan uw wensen voldoet, ontvangt u de vrijblijvende offerte van de meest geschikte Arabië-reisspecialist (lid van Calamiteitenfonds en reisgarantiefonds SGR of GGTO, beide door de ANVR erkend). Deze is gevestigd in Nederland en voorziet het reisplan van hun specialistische kennis: vluchten, accommodaties en/of autohuur. Ook na de boeking blijft Jan Willem Hamel betrokken; uw vragen worden graag beantwoord. Voor reiscombinaties (Qatar-Oman, Dubai-Oman) kunt u ook bij Jan Willem Hamel terecht, zijn kennis is up to date.
 
Uw rondreis, duikvakantie of citytrip is dus in handen van experts, ook na de boeking!
 
De USP's (unieke voordelen) van Hamel Travel:
 
  • dubbele sterkte (zie hierboven). U profiteert hiervan zonder dat er kosten zijn verbonden aan het ontwikkelen van een persoonlijk reisplan.
  • rondreizen en citytrips die met auteurskennis zijn geselecteerd en zijn ontwikkeld.
  • direct contact met Jan Willem Hamel; efficiente behandeling van uw aanvraag. 
  • assistentie van/beantwoorden van vragen door van Jan Willem Hamel, ook na het boeken.

 

Vindt uw droomreis/citytrip of laat deze samenstellen. Zonder verplichtingen. 

Bent u benieuwd naar Oman, eventueel gecombineerd met een reis naar Dubai, Abu Dhabi of Qatar? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier van Hamel Travel in. Na ontvangst reageert Jan Willem Hamel zo snel mogelijk.